monitorulcj.ro Menu
Actualitate

De ce să alegi un telefon Note 9 de la Samsung: câteva motive (P)

Samsung continuă să scoată pe piață telefoane foarte bune, iar prețuirile acestora pot varia de la un model la altul. Fiind lideri de piață în vânzarea te smartphone-uri cu sistem de operare Andorid, cei de la Samsung îți oferă suficiente alternative de telefoane din care poți alege în funcție de nevoile tale.

Dacă dorești să îți achziționezi un smartphone nou și nu știi de unde să începi, modelele Galaxy 9 ar trebui să fie pe lista ta, iar din acestea, Note 9 Samsung ar putea fi chiar telefonul pentru tine. De ce Note 9 Samsung și nu S9 Samsung? Iată câteva motive pentru care să alegi Note-ul în detrimentul lui S9:

1. Performanța


Note 9 Samsung vine dotat cu un procesor cu 6 GB de memorie RAM, iar pentru versiunea high-end, cu 8 GB de memorie RAM, spre deosebire de Galaxy S9 care vine dotat cu 4 sau 6 GB. Această memeorie RAM în plus pe care ți-o oferă Note 9 te ajută să poți utiliza o varietate de aplicații pe telefonul tău, fără ca acestea să se blocheze sau să funcționeze lent. De asemenea, jocurile vor rula optim, astfel, dacă îți petreci mult timp jucându-te pe telefon, Note 9 Samsung poate fi alegerea perfectă pentru tine.

2. S Pen


Cea mai importantă caracteristică care îi lipsește absolut lui Galaxy S9 este S Pen. Acest stilou este cu mult îmbunătățit față de cel al predecesorilor săi. S Pen al lui Note 9 Samsung este rezistent la apă, poate fi folosit ca telecomandă pentru a face poze sau pentru a schimba muzica, poți desena, poți lua notițe, poți edita poze și videoclip-uri, stiloul facând utilizarea smartphone-ului tău mult mai facilă. De asemenea, acest nou tip de S Pen se poate încărca foarte rapid, pentru o utilizare de 30 de minute încărcându-se în 40 de secunde. S Pen este o specific gamei Note a celor de la Samsung și nu este compatibilă cu Galaxy S9 sau S9 Plus.

1. Bateria


Note 9 Samsung vine cu o baterie de 4000 de mAh care îți conferă undeva la 12 ore de utilizare. Comparativ cu Galaxy S9 și S9 Plus care vin cu baterii de 3000 respectiv 3500 de mAh, Note 9 vine cu o baterie masivă care răspunde nevoilor utilizatorilor de a avea smartphone-uri cu o durată ridicată a bateriei.  Astfel, dacă vă doriți un telefon performant cu o baterie suficient de mare care să vă țină pe toată durata zilei, Note 9 Samsung este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

2. Spațiu de stocare


Galaxy S9 și S9 Plus vin cu 64 GB de memorie internă și cu slot de card microSD de până la 400 GB, ceea ce este puțin comparativ cu Note 9 Samsung care are 128 sau 512 GB de memorie internă, în funcție de modelul pe care îl alegi, și un slot de card microSD de până la 512 GB. Dacă lucrezi mult cu telefonul tău sau pur și simplu ai nevoie de mult spațiu de stocare pentru pozele, filmele, documentele și aplicațiile tale, Note 9 Samsung este smartphone-ul perfect pentru tine. S-ar putea ca memoria sa internă să fie suficientă pentru tine și chiar să nu achiziționezi un card de memorie.

3. Ecranul


Ecranul reprezintă un alt aspect foarte important pentru un telefon. Cum Note 9 Samsung este (telefon+tabletă), este normal ca ecranul acestuia să fie mai mare decât cel al lui S9 sau S9 Plus. Acest display de 6.4 inchi quad-HD Super Amoled devine foarte util în momentul în care folosești S Pen-ul, folosești diverse aplicații sau vizionezi cpli-uri.

   Deși platești mai mult pentru Note 9 Samsung față de S9 sau S9 Plus, acest preț se justifică prin diverse caracteristici ce îl fac pur și simplu mai plăcut și mai ușor de folosit.