monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Șase elemente esențiale într-un dormitor (P)

Atunci când ne redecorăm casele, prioritatea merge adesea către spațiile vizitabile, în timp ce camerele private obțin prea puțină atenție, fonduri insuficiente și mai puțină energie din partea noastră.

Dormitoarele intră rapid pe lista acestor carmere, ceea ce este ironic, având în vedere că acolo ne petrecem cea mai mare parte din viața noastră.

Dacă acesta este și situația ta, este posibil să fie momentul să corectezi situația. Zilele noastre sunt pline de stres, deci ce ar putea fi mai benefic decât un refugiu pașnic în care să ne relaxăm la sfârșitul zilei?


Iată șase elemente esențiale care ar trebui să-și găsească loc într-un dormitor confortabil.

1. Saltea. Cel mai important element din dormitor este o saltea bună. Un model care se potrivește nevoilor tale particulare va face o diferență mare pentru odihna ta, noapte de noapte. Există opțiuni aparent nesfârșite, așa că acordă-ți timp pentru a cerceta online posibilitățile din gama de prețuri accesibilă ție înainte de a te orienta către un magazin de saltele pentru a le testa. Odată ieșit la cumpărături, acordă-ți timp pentru a lua o decizie. Aceasta este o achiziție cu care vei trăi cel mai probabil o perioadă destul de lungă.


MOBILĂ DORMITOARE SUPER OFERTE!

2. Ramă pat. După saltea, următorul element pe care trebuie să îl alegi cu atenție este cadrul de pat potrivit cu obiceiurile tale. Dacă vrei o suprafață confortabilă pe care să te sprijini seara, când citești, o căptușeală tapițată ar fi o alegere inteligentă. O ramă cu bare de fier este o opțiune modernă și elegantă în același timp. O ramă cu spătar de lemn este o alegere stilată și rafinată.


MOBILĂ DORMITOARE

3. Lenjerie de pat. Pe lângă salteaua, care este cea mai importantă pentru construirea unui dormitor de succes, un alt element important sunt lenjeria și pernele. Alege o lenjerie de pat care se simte pe piele, precum și pături care asigură un nivel de căldură potrivit. Fă-ți timp să încerci perne până când vei găsi una care îți susține capul și gâtul în poziția ta favorită de somn. Pernele de accent sunt o alegere de design, așa că depinde de tine dacă vei vrea o grămadă de perne sau le vei ignora cu totul.


MOBILĂ DORMITOARE

4. Iluminat. Iluminarea blândă este esențială într-o cameră care își propune să ofere o atmosferă relaxantă. Dacă este necesară o lumină de citit, asigură-te că lămpile oferă o luminozitate adecvată.


5. Noptiere. În mod ideal, vei avea nevoie de o suprafață pentru a așeza lămpile și orice altceva vrei să ai la îndemână: ceas, pahar cu apă, fotografii preferate, cărți. Când selectezi aceste piese de mobilier, nu ezita să amesteci stilurile noptierelor de pe ambele părți ale patului.

MOBILĂ DORMITOARE

6. Perdele sau draperii. Ai nevoie de întuneric complet pentru a dormi sau îți este ușor să dormi chiar și pe lumină? Alege perdelele sau draperiile potrivite pentru preferințele tale de somn, selectând nuanțe mai închise dacă lumina se dovedește a fi perturbatoare. Folosește perdelele și draperiile și pentru a spori frumusețea și designul estetic al camerei.