Actualitate

Incendiu devastator într-un sat din Sălaj. Au intervenit şi pompierii clujeni

Două autospeciale pentru stins incendii au intervenit în cursul nopții pentru a stinge un incendiu care a cuprins o șură și mai multe anexe dintr-o gospodărie din localitatea Fildu de Mijloc, comuna Fildu de Jos, județul Sălaj.

La sosirea pompierilor focul cuprinsese în totalitate șura, în care erau depozitate circa 6 tone de fân, mai multe anexe și se extinse și la acoperișul casei de locuit.

O femeie de cca 60 de ani ce prezenta agitație psihomotorie a fost consultată de către un echipaj de pe ambulanţă la locul evenimentului, fără a fi transportată la spital.


"Pompieri au reușit să scoată din șura aflată în flăcări circa 50 de găini și mai multe bunuri care erau depozitate acolo și să evite extinderea flăcărilor față de limitele în care au găsit incendiul.Dificultățile întâmpinate au fost amplasarea anexelor alipite de casă și șura, dar și resursele limitate de apă din zonă. Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a unui tablou electric amplasat într-una din anexele distruse de incendiu", transmite ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter