Actualitate

FOTO Incendiu PUTERNIC la Cluj-Napoca! Pompierii s-au luptat o oră să stingă flăcările, evitând un DEZASTRU de mari proporții VIDEO

Un incendiu puternic a avut loc, sâmbătă după-masă, la Cluj-Napoca.

UPDATE ora 17:15

Potrivit ISU Cluj, trei autospeciale pentru stins incendii au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două garaje, o anexă și s-a extins la o cameră a unei case de locuit, pe strada General Traian Moșoiu, din municipiul Cluj-Napoca.

În momentul sosirii autospecialelor, pe timpul realizării dispozitivului preliminar, o butelie de gaz a explodat într-unul dintre garaje, din fericire fără a produce victime. De asemenea, un echipaj SMURD sosit la fața locului a consultat o femeie în vârstă de circa 80 de ani, care prezenta agitație psihomotorie, însă nu a fost necesar transportul ei la spital.


Operațiunile de stingere au durat circa o oră, limitându-se extinderea la celelalte încăperi ale casei de locuit și a locuințelor din apropiere. Din cercetările preliminare, se pare că incendiul a pornit de la scânteile mecanice generate de lucrările cu flexul în interiorul unui garaj, care au aprins câteva materiale textile ce erau depozitate lângă butoaie cu ulei (combustibil pentru centrala de încălzire a imobilului).

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit primelor informații furnizate de ISU Cluj, un incendiu a cuprins un garaj și o anexă gospodărească pe str. General Traian Moșoiu din Cluj-Napoca. Potrivit martorilor, strada este blocată în zona Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC).


Fumul gros care se înalță spre cer este văzut din mai multe zone ale orașului, inclusiv din cartierele Grigorescu sau Mănăștur, susțin cei care postează imagini cu incendiul semnalat în jurul orei 15:40.

sursă video: Bogdan Radu, Facebook

Etichete: cluj incendiu
Ultimele Stiri
abonare newsletter