Actualitate

Accident cu victimă între o căruță și un autoturism la Luna de Jos

Un accident rutier s-a petrecut, vineri seara, pe raza localității Luna de Jos.

Accident cu victimă între o căruță și un autoturism la Luna de Jos Accident cu victimă între o căruță și un autoturism la Luna de Jos

update

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, accidentul s-a produs după ce autoturismul condus de un tânăr de 22 de ani, din Luna de Jos, a pătruns pe contrasens, izbind din plin căruța în care se afla un minor de 12 ani, din Recea-Cristur.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj al SAJ au intervenit ca urmare a unui eveniment rutier care a avut loc în localitatea Luna de Jos, com. Dăbâca, vineri seară, în jurul orei 22:00.


Pompierii au găsit în momentul sosirii la locul evenimentului un autoturism și o căruță care au fost implicate în accident. Au fost consultați de echipajul SMURD un tânăr de circa 18 ani și un băiat de aproximativ 7 ani. Cei doi au fost transportați la spital, dar în stare de conștiență și cu traumatisme ușoare.

Nu au fost alte persoane care să solicite consultul echipajelor medicale, însă calul care trăgea căruța nu a supraviețuit impactului.

Etichete: caruta accident
abonare newsletter