Actualitate

"BOXI" a fost arestat 30 de zile după ce a fugit trei luni de poliţiştii clujeni

Rostas Ionel, cunoscut de cei mai mulţi sub porecla de "BOXI", a fost reţinut ieri de poliţiştii clujeni după 3 luni în care nu s-a ştiut nimic de el.

"BOXI" a fost arestat 30 de zile după ce a terorizat mai mulţi clujeni în luna aprilie, atunci când a fostimplicat într-un un accident rutier  pe raza localității Sânnicoară, vinovat fiind un șofer – Rostas Ionel –, care nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina pe care o urma. În urma impactului, două mașini au părăsit partea carosabilă prin partea stângă, lovind un al treilea autoturism care circula regulamentar din sens opus. Polițiștii au confirmat că șoferul vinovat a părăsit locul faptei, iar acesta nu posedă permis de conducere.

Fugarul a fost reţinut ieri, 1 august, la doar câteva ore de la momentul în care Monitorul de Cluj a luat legătura cu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, Traian Morar, pentru a afla noi detalii despre căutările bărbatului care a provocat un accident rutier la sfârșitul lunii aprilie, fugind ulterior de la locul faptei. „Cel în cauză se sustrage în continuare urmăririi penale. Se continuă cercetările pentru depistarea și tragerea la răspundere penală a acestuia”, declarase Traian Morar.

Etichete: boxi
abonare newsletter