Actualitate

Polițiștii clujeni au ieșit la vânat „rechinii” de la Aeroport: zeci de sancțiuni aplicate

Polițiștii au efectuat o acțiune la Cluj-Napoca privind legalitatea transportului de persoane în regim de taxi.

Polițiștii clujeni au ieșit la vânat „rechinii” de la Aeroport Polițiștii clujeni au ieșit la vânat „rechinii” de la Aeroport

Astfel, la data de 30 iulie a.c., în intervalul orar 13:00 – 14:00, poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca, în colaborare cu reprezentanţii Primăriei municipiului Cluj-Napoca şi lucrători din cadrul Poliţiei Locale Cluj-Napoca au desfăşurat o acţiune care a avut ca scop prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale de transport persoane în regim taxi, dar şi pentru creşterea gradului de disciplină rutieră în rândul taximetriştilor.

Potrivit IPJ Cluj, s-a acționat pe raza municipiului Cluj-Napoca şi în zona Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj. Pentru nerespectarea obligaţiilor legale, au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale şi a fost reţinut un certificat de înmatriculare, pentru folosirea unei instalaţii GPL neomologată.


Șoferii care practică ilegal taximetria continuă să-și facă veacul în zona Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj. Reprezentanții Primăriei municipiului Cluj-Napoca susțin că se fac zeci de razii și s-au aplicat nenumărate amenzi în urma controalelor, însă „rechinii” nu se lasă înduplecați.

„Până în acest moment, am făcut cel puțin 20 de razii în acest an în zona Aeroportului, au fost aplicate peste 100 de amenzi pentru cei care folosesc taximetrele în mod neregulamentar. Vom continua asemenea acțiuni, este în atenția noastră, sperăm să putem eradica odată pentru totdeauna aceste practici ale unor taximetriști!”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea, la începutul lunii mai.

Ultimele Stiri
abonare newsletter