Actualitate

FOTO IMPRESIONANT! Imagini din tărâmul magic UNTOLD 2019: scena principală, o BIJUTERIE!

Așteptată cu sufletul la gură de sute de mii de fani, cea de-a 5-a ediție a Festivalului UNTOLD și-a deschis, joi după-masă, porțile.

Mii de fani au luat cu asalt aleile Parcului Central, transformat în aceste zile în tărâmul magic UNTOLD, încă din primele secunde de la deschiderea oficială, la ora 14:00. Plin de culoare și bucurându-se de un decor impresionant, perimetrul festivalului este cu adevărat impresionant, iar atracția principală este main stage-ul uriaș de pe Cluj Arena!

În 2019, scena principală are peste 1.500 de mp de ecran led, iar decorul însumează peste 30 de camioane. Aceeași scenă, pe care vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai lumii, va avea decor 3D și o deschidere de 90 de metri.


Ediția aniversară din acest an va aduna, pentru o celebrare de neuitat, toate personajele cu care fanii festivalului au făcut cunoștință în toți acești ani: Magicianul, Dragonul, Regele Războinic, Preoteasa Înțelepciunii, Bufnițele, Zânele și toate viețuitoarele magice care trăiesc în acest tărâm!

foto: Bianca Preda și Paul Gheorgheci


CITEȘTE ȘI: FOTO/VIDEO A început! Primii festivalieri au trecut pragul tărâmului magic UNTOLD 2019!

Etichete: untold 2019 festival
Ultimele Stiri
abonare newsletter