Actualitate

Producția de Hollywood, care a fost filmată pe Cluj Arena, a avut premiera în SUA şi în Rusia

Doi dintre cei mai cunoscuți actori din lumea cinematografiei internaționale, Harvey Keitel și Liam McIntyre, au filmat la Cluj-Napoca o nouă producție cu care vor să facă senzație la Hollywood.

Filmul „See you soon” a avut premiera în SUA şi în Rusia în această săptămână și este unul de dragoste în care fotbalul joacă un rol foarte important, informează libertatea.ro.

Un celebru fotbalist american se accidentează în timpul calificărilor pentru Campionatul Mondial din 2018, iar în timpul recuperării se îndrăgosteşte de o rusoaică. Se cunosc pe un vas de croazieră, iar povestea lor de dragoste începe în timpul unei vizite într-unul dintre oraşele port în care vasul ancorează.


Mai multe secvențe din film au fost filmate în urmă cu doi ani pe stadionul Cluj Arena, iar acum au fost prezentate publicului pe marile ecrane. Pe lângă filmările de la Cluj pelicula s-a mai tras în studiourile din Buftea, pe plajele din Grecia, dar și în Sankt Petersburg. „Filmul este despre o femeie casnică din Rusia, săracă, ce are probleme acasă și încearcă să scape de ele. Își ia copilul, încearcă să facă bani și ajunge pe un vas de croazieră. De cealaltă parte e un fotbalist bogat și extravagant din America ce și-a pierdut calea abrupt și încearcă să scape de atenția paparazzi-lor plecând pe un vas de croazieră”, spune actorul Liam McIntyre.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter