Actualitate

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşeanu pentru că a prins-o că a sunat la 112

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a recunoscut în faţa anchetatorilor că a ucis-o pe Alexandra Măceşeanu în momentul în care a văzut-o că vorbeşte cu operatorii 112.

Tânără a sunat pe 25 iulie, în jurul orei 11:00 la numărul unic de urgenţă 112, iar după câteva minute avea să îşi găsească sfârşitul în mâinile lui Gheorghe Dincă. Criminalul a recunoscut cele două fapte duminică şi le-a mărturisit anchetatorilor că pe Alexandra Măceşeanu a ucis-o în momentul în care a văzut că a sunat la 112.  Dincă şi anchetatori vor reface în cursul zilei de luni modul în care au ucis-o pe Luiza Mihaela, a doua tânără omorâtă.

Giorgiana Hossu, procurorul-şef adjunct al DIICOT, a declarat că Dincă ar fi ucis-o pe Alexandra pe 25 iulie, în jurul orei 12:00.


"La data de 25 iulie 2019, în jurul orelor 12, la domiciliu său ar fi ucis-o pe minora în vârstă de 15 ani, pe care anterior o răpise în scopul exploatării sexuale, o sechestrase şi o violase.Există elementele constitutive de trafic de minori, respectiv recrutarea, transportarea şi adăpostirea minorei prin constrângere, răpire şi profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra. În cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis victima la 25 iulie, în jurul orei 12, la domiciliul său şi ulterior i-a incinerat corpul.Inculpatul a declarat că a agresat-o, suprimându-i viaţa, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână", a explicat Hossu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter