Actualitate

Clujean căutat cu disperare de autorităţile din Cehia, prins de polițiști pe litoral

Pe numele clujeanului exista un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie calificată.

Clujean căutat cu disperare de autorităţile din Cehia, prins de polițiști pe litoral Clujean căutat cu disperare de autorităţile din Cehia, prins de polițiști pe litoral

Potrivit IPJ Constanța, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul IPJ Constanţa, sprijiniţi de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au depistat un bărbat de 31 de ani, din localitatea Viişoara, judeţul Cluj, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Cehia.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea unor infracţiuni de tâlhărie calificată şi violare de domiciliu pe teritoriul statului ceh. Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Inspectoratului General al Poliţiei Române.


Clujeanul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, fiind emisă pe numele acestuia o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat Curţii de Apel Constanţa pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă, în vederea predării către autorităţile cehe, conform procedurilor judiciare poliţieneşti în materie penală.

Ultimele Stiri
abonare newsletter