Actualitate

Regulament pentru parcarea bicicletelor în parkingurile din municipiul Cluj-Napoca

Consultarea publică pentru noul Regulament al parcărilor pentru biciclete din parkingurile existente în municipiul Cluj-Napoca va avea loc în perioada 23 iulie – 5 august 2019.

Regulament pentru parcarea bicicletelor în parkingurile din municipiul Cluj-Napoca Regulament pentru parcarea bicicletelor în parkingurile din municipiul Cluj-Napoca

Primăria municipiului Cluj-Napoca a inițiat procedura de consultare publică, în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică și transparența decizională referitoare la proiectul de Hotărâre privind aprobarea modificării și completării Anexei la Hotărârea nr. 238/2010 (aprobarea Regulamentului de exploatare a parkingurilor din cartierele municipiului Cluj-Napoca situate pe domeniul public, edificate din fondurile municipalității), astfel cum a fost modificată prin Hotărârea nr. 473/2011.

Persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere la adresa de email consultarepublica@primariaclujnapoca.ro, sau pot înregistra adrese scrise la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetățeni, str. Moților nr.7 sau la orice primărie de cartier. Regulamentul poate fi consultat pe site-ul Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter