Electric Castle

Tişe se laudă cu Electric Castle şi oamenii şterg cu el pe jos: "Nu vă e ruşine ? Judeţul ăsta e condus de nişte derbedei"

Alin Tişe a lăudat festivalul Electric Castle pe pagina personală de Facebook, dar nu a primit tratamentul la care se aşepta.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a postat un clip video de la Festivalul Electric Castle 2019 şi descrierea: "Fabulous #electriccastle
Fabulous Cluj, Fabulous Transilvanya", a scris preşedintele CJ pe pagina de Facebook.

Cuvintele frumoase ale lui Tişe nu au fost apreciate însă de un clujean care a avut de suportat cozile interminabile până la Bonţida şi a fost "faultat" dur chiar pe pagina pe pagina personală


"Nu vă e rușine să postați așa ceva? Aseară au făcut oamenii ore bune să ajungă de la Cluj la Bonțida pentru că infrastructura nu mai face față de ani buni. Acolo sunt blocaje zi de zi, festivalul ăsta doar a pus capac. Județul ăsta e condus de 15 ani de niște derbedei.", a fost mesajul apărut pe pagina lui Tişe.

 


Reacţia a venit după ce traficul a fost blocat spre Bonţida, iar oamenii care voiau să ajungă la festivalul au stat şi căte 3 ore în maşină pentru a ajunge la Castelul Banffy.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter