Actualitate

VIDEO. Imaginile dezastrului la U.P.U Cluj: Toalete insalubre, sală de aşteptare fără aerisire şi pericol de infecţii la fiecare colţ

Emanuel Ungureanu, deputatul USR, a făcut o vizită la Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj-Napoca, iar imaginile au arătat o realitate crudă.

Clujeni care ajung la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Clujean au de îndurat condiţii grele din cauza nepăsării celor care ar fi trebuit să le asigure condiţii minime în unităţile medicale.

Emanuel Ungureanu, deputatul USR, a fost în vizită la U.P.U şi a descoperit condiţii mizere la toaleta spitalului, dar şi condiţiile pe care trebuie să le îndure persoanele sala de aşteptare.


"Unitatea de Primiri Urgențe Cluj-Napoca! Sala de așteptare, fără aerisire, înghesuială, stres. Dacă ai nevoie la toaletă ca aparținător, trebuie să ceri voie să ajungi la un grup sanitar comun( femei și bărbați) plasat în zona de urgențe unde își fac "nevoile", pacienții, personalul medical și aparținătorii care stau, inclusiv în stradă.", a fost o parte a mesajului transmis de Ungureanu pe facebook.

Ultimele Stiri
abonare newsletter