Actualitate

După Neversea, manelistul Minune are un mesaj pentru fanii Untold: „Cred că o să ne vedem!”

Maneaua „Aşa sunt zilele mele” a lui Adrian Minune s-a auzit pe scena festivalului Neversea, în a treia noapte de festival, mii de tineri fredonând entuziasmați piesa.

După Neversea, manelistul Minune are un mesaj pentru fanii Untold: „Cred că o să ne vedem!” După Neversea, manelistul Minune are un mesaj pentru fanii Untold: „Cred că o să ne vedem!”

Ulterior, momentul controversat a împărțit în două taberele pe rețelele de socializare. Unii susțin că românii ar trebui să renunțe la ipocrizie și să admită că ascultă manele – cel puțin la petreceri –, în timp ce alții afirmă că o astfel de piesă nu avea ce să caute în cadrul unui festival de muzică electronică, mai ales că s-a plătit bilet pentru a savura un anumit gen de muzică.

Cert este că momentul oferit de excentricul DJ suedez de origine bosniacă Salvatore Ganacci i-a făcut o reclamă cât se poate de bună manelistului. Cândva un amărât cântăreț la înmormântări, devenit între timp un interpret care își permite aroganța să desconsidere banii (țineți minte momentul „Ai greșit buzunaru`, băiatu` meu”?), Adi Minune a reacționat la zvonurile privind o „apariție”-șoc și la Untold, la Cluj-Napoca.


„Rămâne pentru mine ceva foarte deosebit (n.red. momentul Ganacci), mai ales că a fost ceva spontan, nu a fost pregătit. A fost un moment care m-a marcat pe viață, într-un fel. Fiecare face ce simte, o singură dată trăim, dacă faci ceea ce îți dorești tu să faci, este chiar o chestie mișto. Cred că o să ne vedem și la Untold, ar fi o experiență mișto, nouă pentru mine! Dar, datorită (sic!) timpului, nu cred o să ajung. Să se simtă bine, să uite de supărări, să trăiească momentul, clipa și secunda de parcă ar fi ultima!”, a fost mesajul manelistului pentru cei care se vor distra timp de patru zile pe malul Someșului Mic, potrivit unui interviu oferit pentru stirilekanald.ro.

La momentul lui Salvatore Ganacci a reacționat inclusiv Ambasada Suediei la București, care a comentat în stilul consacrat surpriza DJ-ului. „Asa sunt zilele mele, una bună... zece în care nu îi desconsider pe ceilalți în funcție de cine sunt, pe cine iubesc sau ce fel de muzică ascultă!”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook.


CITEȘTE ȘI: Robbie Williams va urca pe mainstage-ul Untold, duminică, 4 august! Programul pe zile

Etichete: manele untold neversea
abonare newsletter