monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Folosește serviciile de închirieri auto Cluj pentru a avea siguranță și confort! (P)

Clujul se numără printre cele mai frumoase orașe din România, iar asta nu mai reprezintă un secret pentru nimeni. În acest oraș superb au loc multe evenimente culturale, sportive și de business, așa că nu e de mirare că vin români din toată țara în vizită sau chiar să se stabilească aici.

Dacă ai o întâlnire de afaceri în Cluj, vrei să îți petreci concediul sau ești managerul unei firme și îți dorești să beneficiezi de cel mai bun raport calitate-pret la transport, poți alege cu încredere serviciile de închirieri auto Cluj.
Aceasta este cea mai potrivită soluție pentru a economisi timp, deoarece nu vei mai fi nevoit să aștepti un taxi sau mijloacele de transport în comun și, în plus, te vei simți în deplină siguranță și confort.
Mai mult, firmele care apelează la serviciile de închirieri auto Cluj vor avea costuri mai mici decât daca ar achiziționa și întreține mai multe mașini. Mare atenție, însă, la companiile fantomă care oferă servicii îndoielnice de închirieri mașini! Acestea încurajează taxarea abuzivă a clienților, folosindu-se de metode prin care ocolesc legislația în vigoare.
FocusRent este o companie cu 10 ani de experiență pe piața serviciilor de rent a car. Persoanele care apelează la această firmă de închirieri auto Cluj beneficiază de un serviciu rapid și eficient, deoarece compania este orientată către nevoile clienților și pune mare accent pe transparență și seriozitate.
Avantajele pe care le vei avea daca apelezi la o companie serioasă care oferă servicii de închirieri auto Cluj:

- Rapiditate în preluarea rezervărilor indiferent că sunt făcute online sau prin intermediul call-centerului,

- Garanția că vei conduce o mașină mai nouă de 5 ani de zile care are toate reviziile făcute. Atunci când apelezi la servicii de închirieri auto Cluj, vei avea parte de siguranță.

- Transparența totală în ceea ce privește costurile pe care le vei plăti. Prețul afișat pe site pentru serviciile de închirieri auto Cluj va fi și prețul final pe care îl vei plăti, așa că nu vei avea parte de costuri ascunse.

- Livrarea rapidă și gratuită a autoturismului. Clienții din Cluj vor primi mașina în doar 3 ore de la momentul rezervării.

- Înlocuirea rapidă și gratuită a mașinii în cazul unei avarii. Clienții companiei de închirieri auto Cluj vor primi un alt autovehicul în maximum 5 ore de la momentul anunțării incidentului.

- Anvelopele de sezon sunt incluse în preț. Indiferent de anotimpul în care vei închiria mașina, vei beneficia de anvelope corespunzătoare și, mai mult decât atât, vei avea un plin de combustibil la livrare și nu ți se va impune nicio limită de kilometri.

- O mulțime de alte servicii opționale, printre care se numără și GPS, șofer personal, scaun auto pentru copii sau transfer aeroport.

În plus, un alt avantaj important pe îl vei avea dacă apelezi la servicii de închirieri auto Cluj este faptul că vei beneficia de reduceri prin cardul de membru pe care îl vei primi. Pentru a-ți fi răsplătită fidelitatea, ți se va da un card de membru prin intermediul căruia vei beneficia de o reducere de 10% de fiecare dată când vei închiria un autoturism.