Actualitate

Ani grei de închisoare pentru cei doi bărbați care au jefuit o sală de jocuri din Mărăști

Doi bărbați au jefuit în luna aprilie a acestui an o sală de jocuri din cartierul Mărăști. Acum îi așteaptă ani grei de închisoare.

Cei doi inculpați din cazul jafului de la sala de jocuri din cartierul Mărăști au primit pedepse grele în prima instanță: 7 ani și 6 luni de închisoare, respectiv 6 ani, 6 luni și 5 zile, informează clujust.ro.

În data de 18 aprilie a acestui an, în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat şi depistat doi bărbaţi bănuiţi de comiterea tâlhăriei de la sala de jocuri din Mărăști.


Cei doi bărbaţi ar fi pătruns, miercuri, 17 aprilie, în jurul orei 04:30, într-o sală de jocuri din cartierul Mărăşti, din Cluj-Napoca, de unde, prin ameninţarea casierei, ar fi reuşit să sustragă 7.000 de lei. Cei doi aveau feţele acoperite şi ar fi folosit un cuţit şi un pistol în scopul ameninţării.

"În urma primirii apelului care anunţa fapta, poliţiştii clujeni s-au mobilizat rapid şi au demarat de îndată investigaţii, reuşind să-i identifice şi să-i depisteze pe cei doi în cursul zilei de azi, pe raza municipiului Cluj-Napoca. Cei doi bărbaţi, de 28 şi 38 de ani, din Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca, au fost depistaţi joi, în jurul orei 16:45, în incinta unei săli de jocuri din centrul municipiului Cluj-Napoca. Aceştia au fost imobilizaţi de către poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fiind conduşi la sediul unităţii de poliţie. Asupra unuia dintre aceştia a fost găsit un cuţit", au precizat la acea dată IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter