monitorulcj.ro Menu
Actualitate

WINGS, aripi verzi pentru o locuire tihnită (P)

Cu siguranță, una dintre noutățile importante oferite de firma clujeană Studium Green sunt serviciile de management al locuinței incluse în pachetul „de bază” oferit clienților săi.

WINGS, aripi verzi pentru o locuire tihnită (P)

„Încercăm să oferim servicii de întreținere la un  preț convenabil, de unu-doi lei pe metrul pătrat”, afirmă reprezentanții companiei. Acestea sunt servicii externalizate unor firme specializate în managementul locuinței și care, deservind o zonă compactă de locuințe, reușește să asigure costuri rezonabile pentru acest gen de activitate.

Compania Studium Green s-a afirmat pe piața clujeană, dar și națională, ca un pioner în realizarea clădirilor verzi. Clădiri verzi certificate de organismele specializate, cum sunt RoGBS sau EDGE. Astfel, dezvoltatorul clujean se poate lăuda că jumătate din numărul apartamentelor din portofoliul lui îndeplinesc toate cerințele clădirilor verzi.


De departe cel mai spectaculos proiect imobiliar al Studium Green este clădirea WINGS, care se subscrie acelorași exigențe privitoare la locuirea verde. Dincolo de aceasta însă, din plecare proiectul Wings are toate șansele să devină un simbol al Clujului.

WINGS este gândită să fie o construcție a viitorului, după cum promite dezvoltatorul, realizată pe principiul biosustenabilității și a eficienței termice. Blocul, situat într-un punct cheie al geografiei orașului, va avea un mare grad de intimitate oferite de poziționarea sa, menită să asigure dezvoltarea relațiilor dintre oameni. Dezvoltatorul își propune să introducă servicii de concierge, astfel încât să nu fie doar un bloc, ci un mod de viață.


Și Wings nu are ambiția să devină un simbol doar prin conturul său spectaculos, de pasăre gata să se înalțe în văzduh, ci și prin soluțiile tehnice pe care trebuie să le genereze echipa tehnică pentru un proiect atât de solicitant.

De ce Wings? Pentru că, dincolo de satisfacția de a locui într-o clădire cu un design unicat, avântat spre cer, de a fi beneficiarul unei locuiri verzi, mai sănătoase și de a te bucura de traiul într-o comunitate care se va structura în sânul acestei construcții, un apartament în complexul Wings poate repezenta și o investiție de anvergură. Într-un oraș aflat în dezvoltare economică și urbanistică explozivă, cu universități, spitale, magazine de top, o locuință în Wings se poate dovedi cheia unei investiții de succes.