Actualitate

VIVO! (ex-Polus) rămâne în picioare, dar este obligat să cedeze terenul Statului Român

Tribunalul Cluj a dispus ca Statul Român să redevină proprietarul terenului pe care este construit centrul comercial VIVO! din Florești.

Cu toate acestea, Tribunalul Cluj a respins cererea de ridicare a construcțiilor de pe teren – adică demolarea complexului comercial. Sentința nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel, potrivit clujust.ro.

Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul STATUL ROMÂN prin MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE în contradictoriu cu pârâtele AGROINDUSTRIALA SA şi POLUS TRANSILVANIA COMPANIE DE INVESTIŢII SA şi în consecinţă:


Obligă pârâta POLUS TRANSILVANIA COMPANIE DE INVESTIŢII SA să lase reclamantului în deplină proprietate şi posesie terenul în suprafaţă de 347.678 mp, înscris iniţial în CF 3469 Floreşti, transcris în CF 4532 Floreşti.

Respinge, ca neîntemeiat, petitul din cererea de chemare în judecată având ca obiect obiect obligarea pârâtei POLUS TRANSILVANIA COMPANIE DE INVESTIŢII SA la ridicarea construcţiilor edificate pe terenul în litigiu”, sunt câteva paragrafe din minuta sintanței.


Cererea de apel va putea fi depusă la Tribunalul Cluj în termen de 30 de zile de la comunicare, potrivit sentinței pronunțate în ședința publică din data de 20 iunie 2019.

Ultimele Stiri
abonare newsletter