Actualitate

Sindicaliștii de la Aeroport „asediază” din nou Consiliul Județean Cluj: „Ne-am săturat să fim bătaia de joc a lui Tișe!”

Sindicatul Independent al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj iese din nou la protest în fața sediului Consiliului Județean Cluj.

Sindicatul Independent al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj (AIAIC) va protesta în perioada 25 - 27 iunie 2019, între orele 15:15 și 16:15, în fața Consiliului Județean Cluj, dezvăluie reprezentanții AIAIC.

Protestul este organizat „în numele angajaților Aeroportului care s-au săturat să fie bătaia de joc a administrației județene și a președintelui Alin Păunel Tișe”, se arată într-un comunicat remis de Aeroportul Cluj.


„Toate nemulțumirile noastre au fost aduse în ultima perioadă la cunoștința comunității, a celor interesați de activitatea și dezvoltarea Aeroportului. Menționăm că autoritatea tutelară continuă să exercite, în diverse moduri, presiune asupra noastră, ceea ce ne afectează munca, dar aduc și prejudicii financiare și de imagine Aeroportului. Pe timpul desfășurării manifestației suntem deschiși în continuare dialogului”, precizează sindicaliștii.

În luna martie, angajații Aeroportului au ieșit la protest în fața sediului CJ Cluj, fiind așteptați atunci de Tișe fie cu un mesaj înregistrat („Degeaba urlați, noi nu apărăm inculpați! Nu vom ceda!”), fie cu muzică clasică care răsuna în boxe.

abonare newsletter