monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Distinct Mob: mobilier școlar românesc de calitate (P)

Ergonomia, rezistența şi calitatea sunt elemente cheie atunci când vine vorba despre mobilierul şcolar. Creat special pentru siguranţa elevilor şi a cadrelor didactice, mobilierul şcolar DistinctMob este realizat cu tehnologii moderne, automatizate, ce permit realizarea unui număr crescut de piese cu păstrarea calităţii.

Cu o continuă dorinţa de inovare, DistinctMob se bazează pe standardele româneşti şi europene în vigoare, cât şi pe studii amănunţite realizate împreună cu specialişti în domeniu şi cu cadre didactice. Astfel a luat naştere o colecţie bine gândită: mobilierul pentru şcoală, adaptat grupelor de vârstă şi nevoilor fiecărei clase, dedicat dezvoltării armonioase a elevilor de toate vârstele.

În portofoliul DistinctMob se regăsesc bănci şcolare, catedre, dulapuri pentru haine, dulapuri pentru materiale didactice, table şcolare şi scaune şcolare. Alături de acestea, compania creează şi mobilier pentru grădiniţe, din care fac parte mese de grădiniţă, scaune grădiniţă, paturi stivuibile, paturi de perete şi accesorii pentru acestea.

Alături de piesele clasice, compania clujeană realizează şi mobilier dedicat laboratoarelor de chimie, sălilor de informatică, sălilor de clasa pregătitoare sau celor de sport.

Dintre factorii care oferă renume companiei DistinctMob se numără şi posibilitatea de a crea mobilier la comandă, cu dimensiunile şi specificaţiile spaţiului căruia îi este dedicat. Specialişti din cadrul firmei se vor deplasa la locul dorit, vor crea planul de arhitectură pentru acesta şi vor transmite măsurătorile exacte cât şi modelul echipei de lucru.

Mobilierul şcolar se predă gata montat, evitând astfel orice factor ce poate afecta siguranţa elevilor. Mai mult, vine cu declaraţie de conformitate, certificat de calitate şi certificat de garanţie, ataşate cerinţelor de utilizare pe care fiecare cadru didactic trebuie să le ia la cunoştinţă.

Cu dedicare de peste 20 de ani în crearea mobilierului şcolar, DistinctMob este soluţia ideală pentru a dota spaţiul şcolar atât cu mobilier standard, cât şi cu mobilier la comandă.