Actualitate

Femeia lovită în fața Teatrului Național din Cluj-Napoca este intubată și ventilată mecanic

Femeia grav rănită în accidentul din fața Teatrului Național din Cluj-Napoca este în stare gravă la spital.

O femeie a fost lovită în fața Teatrului Național din Cluj-Napoca de o mașină care a ricoșat în urma unei coliziuni cu un alt vehicul. Tânăra femeie este în acest moment intubată și ventilată mecanic.

"Pieton femeie, de 21 de ani, cu politraumatism TCC sever, fractură frontală cu înfundare, traumatism toracic, contuzie pulmonară, contuzie abdominală, arsuri grd I. IIA. IIB. pe torace, lombar, brațe, flanc stg. cu lichid fierbinte . Pacienta este intubată și ventilată mecanic. Internată pe TI LA Chirurgie 1", transmit medicii care au preluat cazul.  


Reamintim că ieri, un șofer nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului, intrând cu mașina în coliziune cu alt autoturism care, din impact, a fost aruncat pe trotuar, unde a acroșat un pieton

Echipajele de pompieri și SMURD au acordat asistență medicală de urgență unei tinere de aproximativ 20 de ani care a fost surprinsă pe trotuar de un autoturism care a ricoșat pe trotuar.
Persoana a suferit traumatisme multiple, chiar unele severe. A fost scoasă de sub mașină de către trecători până la sosirea pompierilor. Tânăra a fost transportată în stare de conștiență la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter