Actualitate

Streetdance-ul clujean cucerește lumea! Rezultate extraordinare ale unor COPII TALENTAȚI !

De cinci ani cu trup și suflet în slujba dansului, clubul Genesis Dance Studio a pus Cluj-Napoca pe harta lumii după o prestație excelentă la o competiție internațională desfășurată la Poreč, Croația.

Studioul Genesis Dance a luat ființă din pură pasiune pentru dans, mărturisește Diana „Dede” Pop, cea care a pus umărul la coregrafiile câștigătoare alături de echipa sa. Fără limită de vârstă, Genesis Dance Studio, club care abordează stiluri diferite ce țin de paleta largă a streetdance-ului, este unic în Cluj-Napoca, având chiar și o grupă pentru seniorii de peste 30 de ani.

„Studioul nostru s-a născut din pură pasiune pentru dans și pentru a crea un spațiu în care toată lumea se simte bine și se poate regăsi în dans. Pe lângă cei micuți, în care investim extrem de multă informație și iubire pentru a-i crește corespunzător ca dansatori și oameni, avem singura echipă din Cluj-Napoca de hip-hop adult 30+. Practic, avem o grupă de părinți ai copiilor noștri, care dansează, merg la competiții, e ceva minunat!”, a precizat Dede, pentru Monitorul de Cluj.


Nouă clasări pe podium în Croația!

Coreograful (profesor de dans) a specificat că Genesis participă la nenumărate competiții naționale și internaționale, precum cea desfășurată la sfârșitul lunii mai, la Poreč, aflată la cea de-a 15-a ediție. Studioul clujean a participat la concurs pe diferite categorii de vârstă, atât pe echipe, cât și individual sau duo. De la dans contemporan și hip-hop, până la breakdance și tot ce ține de umbrela largă a street dance-ului, dansatorii clujeni au cucerit juriul exigent al competiției din Croația. Este și cazul perechii Ariana Stan – Andreea Bachiș care, sub îndrumarea Iuliei Iuhoș, a bifat premiul I la categoria Children Duo, impresionând prin programul lor complex.

„Este un campionat care se desfășoară anual, în orașul croat Poreč. Este la un nivel extrem de ridicat, având jurați din toată lumea, cu dansatori și coreografi cu o vastă experiență. Fiind o întrecere mondială, delegațiile țărilor vin fiecare cu treningul, cu echipamentul lor, ne întâlnim toți la un loc, este o experiență foarte frumoasă. Rezultatele pe care le-am obținut anul acesta sunt minunate, mai ales că a fost foarte-foarte ridicat nivelul competițional”, a mărturisit Diana Pop.


Rezultatele obținute de Genesis Dance Studio în Croația

Locul I

– Urban Mini Formation: Marvel Crew, coreograf Dede
– Urban Mini Solo: Raluca Suareșan, coreograf Dede
– Open Seniors Group: Blue Instinct Crew, coreograf Olti
– Commercial Children Duo: Ariana & Andreea, coreograf Iulia
– Commercial Seniors Duo: Ioana & Nana, coreograf Ioana


Locul II

– Urban Mini solo: Sofia Hada, coreograf Dede
– Commercial Children Solo: Sonia Sandor, coreograf Padu


Locul III

– Commercial Duo Juniors: Diana & Răzvi, coreograf Iulia
– Urban Children Solo A-League, Sofia L., coreograf Nuț


Locul IV

– Commercial Juniors Solo: Ema, coreograf Iulia

Locul V

– Contemporary Modern Group Juniors: Wings, coreograf Antonia
– Urban Group Juniors: Flyers, coreograf Dede
– Production Number: Addam’s Family, coreograf Ioana

Locul VII din 42 de producții – Urban Solo Juniors: Antonia M., coreografi Ioana & Dede

Ultimele Stiri
abonare newsletter