monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Cât este de importantă alegerea potrivită a pieselor de mobilier pentru HoReCa? (P)

HoReCa este un sector important al industriei serviciilor alimentare, termenul fiind utilizat astăzi pentru a descrie activitatea hotelurilor, restaurantelor și cafenelelor.

Pentru orice consumator, acest domeniu ar trebui să reprezinte o ofertă variată de spații de divertisment și relaxare, legate fie de vizite și vacanțe, fie de obiceiul de a comanda anumite preparate și băuturi în locuri special amenajate. În ultimii ani, extinderea la nivel internațional a serviciilor turistice, globalizarea și înclinația noii generații către călătorii au făcut ca industria HoReCa să cunoască un parcurs ascendent, iar prestatorii de servicii să își îmbunătățească activitatea.
Însă dincolo de toate, succesul oricărei afaceri din acest domeniu depinde foarte mult de modul în care se prezintă în fața clienților. Spre exemplu, astăzi, alegerea potrivită a unor piese de mobilier HoReCa poate face diferența dintre servicii de înaltă calitate și servicii obișnuite. Clienții au devenit mult mai pretențioși, vizitează doar locurile deosebite, care se remarcă prin detalii atent studiate și ies din anonimat și sunt dispuși să plătească pentru cele mai bune servicii. Iar conceptul unei locații este susținut de mobila care îi dă viață și creează un decor unic.
Ambientul care se creează într-un hotel, restaurant sau cafenea este esențial pentru o afacere de succes. Piesele de mobilier pentru HoReCa trebuie să fie aspectuoase, rezistente și realizate cu o atenție deosebită la detalii pentru ca totul să arate impecabil. Cât este de importantă alegerea lor? Află în cele ce urmează!

Decorul dictează atmosfera

Un cadru ambiental plăcut va atrage întotdeauna mai mulți vizitatori, indiferent de sectorul de activitate. Astfel, piesele potrivite de mobilier pentru HoReCa își vor demonstra nu doar utilitatea, ci și calitatea de a se încadra perfect într-un decor care influențează atmosfera din spațiul respectiv. Cu cât mobila va fi mai frumos amenajată, cu atât și clienții se vor bucura mai mult de serviciile oferite și își vor dori să revină în acel loc.

Imaginea are un rol important în promovare

O afacere din sectorul HoReCa trebuie să își promoveze serviciile cu ajutorul imaginii, prin urmare decorul are un rol foarte important în această ecuație. Cu cât un hotel sau restaurant va fi mai bine amenajat cu mobilier pentru HoReCa, cu atât și notorietatea sa va crește în rândul consumatorilor de servicii. În prezent, oamenii își caută spații cât mai primitoare, care să le ofere acel confort de care se bucură, de regulă, în intimitatea căminului. Astfel, cafeaua savurată la restaurant sau odihna de la hotel sunt doar câteva dintre experiențele pe care clienții își vor dori să le repete în același loc dacă decorul le va permite acest lucru.
Unul dintre cele mai importante magazine online care pune la dispoziția clienților săi piese de mobilier pentru HoReCa este Alberta Casa. Realizate din materiale premium, finisate cu lacuri poliuretanice care ajută la creșterea rezistenței, articolele de mobilă sunt lucrate cu atenție deosebită la detalii și pot fi realizate pe comandă, în funcție de preferințe. Alege mobilă pentru amenajarea hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor, magazinelor și oricăror spații care oferă servicii din acest domeniu, astfel încât decorul primitor să fie imaginea de referință pentru afacerea ta!