Actualitate

Ucigașul poliţistului din Timiş s-a sinucis în penitenciar

Criminalul poliţistului din Timiş s-a sinucis în penitenciar

Marcel Ionel Lepa, cel care a împușcat mortal un poliţist în urmă cu o săptămână s-a sinucis, în această dimineaţă, în Penitenciarul Popa Şapcă din Timişoara.

La Penitenciarul „Popa Şapcă” din Timişoara a fost deschisă o anchetă internă  după ce Marcel Ionel Lepa, ucigaşul poliţistului s-a sinucis. Deținutul a fost fost găsit spânzurat, luni dimineaţa, în jurul orei 6.30 în baie. Potrivit unui comunicat transmis, luni dimineaţa, de reprezentanţii Penitenciarului „Popa Şapcă” din Timişoara, în jurul orei 06.30 au intervenit pentru acordarea primului ajutor deţinutului.


 „Personalul medical al Penitenciarului Timişoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deţinut care a săvârşit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deţinere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgenţă 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceştia au constatat decesul la ora 7.15”, au transmis reprezentanţii Penitenciarului.

Surse judiciare susțin că sinucigașul este Ionel Marcel Lepa, cel care, în urmă cu o săptămână, a împușcat mortal un poliţist în timpul operaţiunii de capturarea sa. Conducerea penitenciarului a anunţat familia, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.


„Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanşat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului”, se mai arată în documentul citat.

 

abonare newsletter