Actualitate

„Minute de mișcare” pentru copiii bolnavi de cancer sau de insuficiență renală. VIDEO

La Școala Gimnazială Elf din Cluj-Napoc a avut loc sâmbătă cea de-a patra ediție a cupei caritabile „Minute de Mișcare”.

Zeci de copii cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani au participat la concursurile sportive propuse de organizatori: trasee aplicative, circuite contra cronometru, sărituri pe trambulină sau aruncări la coșul de baschet.
Primii trei care au trecut cu brio probele au fost recompensați cu o cupă ,,Minute de Mișcare”, realizată din sârmă de artistul clujean Paul Cristian Cordoș.

La eveniment au participat și sportivele echipei de volei feminin a Clubului Universitatea Cluj, antrenate de Luminița Trombițaș, precum și copiii secției de judo a U-CSM Cluj. Ambele echipe au făcut demonstrații pentru a-i atrage pe cei mici înspre aceste sporturi.


„În jurul profesorului de sport Adrian Muntean de la Școala Elf din Cluj-Napoca s-a strâns o comunitate a binelui, numeroasă, plină de viață. Zeci de copii fac sport, donează pentru copiii dependenți de dializă din România și pentru copiii afectați de maladia cancerului. Atmosfera este minunată și la succesul acestui eveniment caritabil au contribuit, echipele de rugby, volei și judo ale Universității Cluj. Felicitări tuturor, MULȚUMIM din suflet, Adi Minute de Mișcare!”, a spus deputatul USR Emanuel Ungureanu, prezent la eveniment.

Ultimele Stiri
abonare newsletter