Actualitate

Vremea rea a înjumătățit încasările RADP din închirierea ambarcațiunilor de agrement

RADP a încasat, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, cu 48% mai puțin din închirierea hidrobicicletelor de pe lacurile CHios și Gheorgheni.

hidrobiciclete hidrobiciclete

Sezonul 2019 privind activitatea de agrement pe lacurile Chios și Gheorgheni a debutat în 13 aprilie. Potrivit reprezentanților RADP, vremea rea din ultima perioadă a determinat ca încasările aferente lunii mai să fie la jumătate față de aceeași perioadă a anului trecut.

"În luna mai a anului 2019 s-a constatat o scadere a încasărilor față de luna mai 2018 cu cca 48 % în condițiile unui timp nefavorabil activităților de agrement. Cele mai solicitate zile sunt cele de sâmbătă duminică și sărbătorile legale când afluența de clienți crește. În acest sezon cei mai mulți clienți , 1.200 persoane , au fost  într-o zi de duminică, au afirmat reprezentanții RADP.


Tarifele pentru utilizarea serviciilor de agrement canotaj au ramas neschimbate față de sezonul 2018.  Astfel copiii între 4 și 14 ani plătesc 6 lei iar cei sub 4 ani au accesul gratuit cu condiția dă fie însosțiți de către un adult.  Adulții, respectiv copiii peste 14 ani plătesc pentru 30 minute de plimbare cu ambarcațiunile de agrement 12 lei.

Etichete: RAdp cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter