Actualitate

Video. Muncitor rănit pe lotul 2 al autostrăzii Sebes-Turda după ce 2 grinzi s-au prăbuşit

Un bărbat a fost rănit după ce două grinzi s-au prăbuşit miercuri după-amiază pe lotul 2 al autostrăzii Sebeş-Turda.

Incidentul a avut loc pe lotul 2 al Autostrăzii A10 care face legătura între Sebeş şi Turda, într-o porțiune în care greci de la Aktor îşi desfăşoară activitatea. Muncitorii au instalat mai multe grinzi de beton supratransversale, iar două dintre ele s-au prăbuşit la scurt timp de la montarea lor, conform celor de la Ziarul Unirea.

"Un muncitor s-a dezechilibrat și a căzut de pe un picior de susținere al autostrăzii, pe șantierul din apropiere de Teiuș. A suferit leziuni, posibil ușoare și a fost transportat la spital", a transmis IPJ Alba.


Conform primelor informații, incidentul a avut loc din cauza neglijenței muncitorilor care ar fi agățat o grindă cu o altă grindă aflată în cârligul macaralei.

Lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda ar fi trebuit să fie finalizat de mai bine de doi ani.


 


Antreprenorul general Aktor a crescut mobilizarea în mod considerabil, pe lot fiind aduse aproximativ 100 de bascule în ultima perioadă. În total, pe tot lotul 2 al autostrăzii, Aktor va ajunge să lucreze cu circa 130 de basculante, număr care, teoretic, îi va permite să facă un progres bun la terasamente.

Ultimele Stiri
abonare newsletter