monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Mașini de închiriat în Cluj-Napoca – cum alegi compania potrivită? (P)

Domeniul închirierilor de mașini este unul în continuă dezvoltare și a cunoscut o creștere semnificativă în ultima perioadă în Cluj-Napoca. Numărul de companii de acest tip s-a înmulțit, fiecare dintre ele încercând să se evidențieze într-un anumit fel pe piață.

În acest context, alegerea companiei potrivite ce oferă mașini de închiriat în Cluj-Napoca poate reprezenta o decizie mai greu de luat. Tocmai de aceea, este recomandat fie analizate cu atenție ofertele în ideea de a opta pentru cea mai avantajoasă dintre ele.
O alegere în cunoștință de cauză ar trebui să țină cont de mai multe aspecte. Iată câteva dintre ele:

Prețuri accesibile

În mod cert, unul dintre lucrurile asupra cărora cei mai mulți își îndreaptă atenția este prețul închirierii unei mașini. Cu toate că tentația este să fie ales tariful cel mai mic, cel mai bine este să fie analizat raportul calitate-preț. Important este ca prețurile să fie accesibile în condițiile unei oferte de mașini calitative și a unor servicii ce pun accentul pe nevoile clientului, fără taxe sau prețuri ascunse.

Oferte

Pentru a face o alegere avantajoasă, este bine să urmăriți dacă serviciul de închirieri auto pentru care vreți să optați pune la dispoziție anumite oferte sau discounturi. La Alfa Rent A Car, clienții beneficiază de un card de 10% discount de la prima închiriere. Acest lucru poate constitui un real avantaj în momentul în care te decizi să închiriezi un automobil.

Diversitate de automobile

Un alt aspect relevant ține de gama de mașini pusă la dispoziție de companie. De preferat este să poți alege dintr-o diversitate de modele, cu specificații și caracteristici variate. În acest fel, vei putea să optezi pentru modelul care corespunde cel mai bine nevoilor tale.

Închirierea direct din aeroport

Atunci când ajungi într-un oraș nou, fie pentru un city-break, fie într-o călătorie de afaceri, este posibil să dorești preluarea autoturismului direct din aeroport. Este indicat să verifici dacă serviciul de rent a car Cluj pentru care optezi dispune de o astfel de opțiune pentru a putea prelua mașina imediat ce ajungi.

Alfa Rent A Car este un serviciu de închieri auto din Cluj-Napoca ce are ca puncte forte adaptabilitatea la nevoile clienților si serviabilitatea. Din 2012 pe piață, compania s-a dezvoltat din ce în ce mai mult în ultimii ani. Oferta de mașini de închiriat este diversă, automobilele fiind de calitate și în stare perfectă de funcționare.