Actualitate

Din cauza frigului în apartamente, Regia de Termoficare Cluj a reluat furnizarea căldurii

Regia de termoficare Cluj-Napoca a reluat în noaptea de marţi spre miercuri furnizarea agentului termic, din cauza temperaturilor care au coborât, în medie, la 4-5 grade, după ce sistemul centralizat a fost oprit în 23 aprilie.

Directorul de dezvoltare al Regiei Autonome de Termoficare (RAT) Cluj-Napoca, Dan Cupşa, a declarat, miercuri, că s-au primit solicitări din partea clujenilor încă de la sfârşitul săptămânii trecute pentru reluarea furnizării încălzirii.

„RAT Cluj-Napoca a reluat în noaptea de marţi spre miercuri furnizarea agentului termic la apartamentele racordate la sistemul centralizat, după ce temperaturile au coborât în timpul nopţii, în medie, la 4-5 grade. În ultimii 10 ani nu am mai avut o astfel de situaţie, să furnizăm agent termic aproape de jumătatea lunii mai. Era o necesitate, însă, ţinând cont de condiţiile meteo şi de faptul că am avut şi solicitări din partea clujenilor încă de la sfârşitul săptămânii trecute. Furnizarea încălzirii a fost oprită în Cluj-Napoca în 23 aprilie”, a spus Cupşa.


Potrivit acestuia, ţinând cont de prognoza meteorologică, furnizarea agentului termic se va menţine cel puţin şi pe parcursul săptămânii viitoare, în special în timpul nopţii, când se vor înregistra temperaturi scăzute.

RAT Cluj-Napoca furnizează agent termic la peste 1.300 de asociaţii de proprietari, reprezentând peste 25.000 de apartamente, respectiv peste 60.000 de persoane, agenţi economici şi instituţii din municipiu.

Etichete: apartament
Ultimele Stiri
abonare newsletter