Actualitate

Tânărul care s-a crezut în filme de acțiune pe străzile Clujului, REȚINUT 24 de ore!

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a protagonistului urmăririi spectaculoase de marți, 7 mai 2019.

Potrivit IPJ Cluj, "la data de 7 aprilie (in realitate este vorba de data de 7 mai 2019 - n.r.), în jurul orei 16:45, un echipaj de poliție din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla care desfășura activități de control și monitorizare în trafic a observat un șofer care efectuase o depășire neregulamentară". Agenții i-au făcut semn acestuia să oprească, însă cel care se afla la volanul mașinii și-a continuat drumul, echipajul de poliție pornind în urmărirea acestuia.

Ajuns la intersecția străzilor București și Gorunului din municipiului Cluj-Napoca, bărbatul a provocat un accident rutier, intrând în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie de 31 de ani, din Dezmir. Accidentul s-a soldat cu rănirea femeii, precum și a două minore, de 11 și 5 ani, pasagere în autovehicul. De asemenea, în urma impactului, autovehiculul condus de femeie fost proiectat într-un alt autoturism parcat, avariat la rândul său.


După accident, bărbatul a încercat să fugă de oamenii legii, fiind însă prins în scurt timp de către echipajele de poliție. Astfel, s-a stabilit că este vorba despre un tânăr de 24 de ani, din comuna Petru Rareș, județul Bistrița Năsăud, care nu posedă permis de conducere. De asemenea, la momentul depistării avea o concentrație de peste 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate de către polițiști.

Ultimele Stiri
abonare newsletter