Actualitate

Un șofer a fost prins cu 124 km/h în Cluj-Napoca! Polițiștii au reținut mai multe permise de conducere în doar 60 de minute

În această dimineață, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au acționat cu aparatul radar in vederea reducerii riscului de producere a accidentelor rutiere pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Un șofer a fost prins cu 124 km/h în Cluj-Napoca Un șofer a fost prins cu 124 km/h în Cluj-Napoca

Acțiunea a vizat Calea Florești și în decurs de o singură oră, între 08.30 - 09.30 nu mai puțin de 5 conducători auto, toți din Cluj-Napoca, cu varsta între 24 și 45 de ani au fost depistați circulând cu viteza între 101 și 124 km/oră. Toți cei cinci conducători auto și-au pierdut dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Poliția Rutieră a încercat astfel să prevină accidentele rutiere produse pe fondul neadaptării vitezei în zonele respective de drum. Acțiunile polițiștilor clujeni vor continua pe întreaga perioadă a minivacantei pentru a reduce riscul de producere al accidentelor rutiere și pentru impunerea unui climat de disciplină rutieră in trafic.

Etichete: viteza sofer
Ultimele Stiri
abonare newsletter