monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Vara sosește cu două concerte extraordinare în Cluj-Napoca: Michael Bolton și BZN (P)

Celebrul cantăreț și compozitor american - Michael Bolton - va concerta în România pe 20 iulie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca și pe 22 iulie, la Sala Palatului din București, ambele evenimente cu începere de la ora 20.00.

În luna februarie a acestui an, artistul a lansat un nou material de studio, “A Symphony of Hits”, pe care regăsim cele mai frumoase hit-uri rearanjate în maniera simfonică, CD-ul fiind deja disponibil pentru precomenzi.

Michael Bolton este caștigatorul mai multor premii Grammy pentru “Cea Mai Buna Voce Masculină”, premii la “American Music Awards”, nominalizări Emmy și o stea pe “Hollywood Walk of Fame”. A vândut peste 65 de milioane de albume la nivel mondial, continuând să plece în turnee internaționale și să încânte o lume întreagă.


Tot în această vară, vom avea parte de concert BZN. Turneul de adio  intitulat “The Grand Finale Tour” va avea oprire în orașul Cluj-Napoca pe data de 22 iunie 2019 la Sala Polivalentă, concertul fiind dedicat bluzei naționale pe care o vor purta în semn de respect pentru toți fanii români. “Această bluză minunată va fi prezentată oriunde vom călători în lume, până în Africa de Sud, ca port tradițional românesc”, au declarat soliștii atunci când au remarcat cu uimire frumusețea și puritatea iei. Biletele pentru cele două concerte pot fi procurate online de pe iabilet.ro și din rețeaua iabilet.ro.

Etichete: bzn concert