monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Boxă portabilă de Paște? Iată ce trebuie să știi înainte de achiziție (P)

Boxă portabilă bluetooth – dacă vrei să faci sau să îți faci acest cadou de Paște, există 5 factori de care trebuie să ții cont pentru că la final să fii 100% împăcat cu alegerea făcută. Și crede-ne pe cuvânt – când sunetul fin îți va ajunge la urechi, vei fi convins că a meritat să tragi aer în piept și să faci puțin studiu. Enumerăm mai jos cei 5 factori.

1. Dimensiuni boxe portabile bluetooth.

Mobile și portabile... dar, deși multe boxe fac parte din această categorie, doar unele merită atenția ta, dacă într-adevăr dimensiunea contează pentru tine. Totuși, dacă ai tendința să te uiți doar la cele mai mici boxe portabile de pe rafturile virtuale, corelează puterea sunetului cu dimensiunile lor propriu-zise. Doar unele boxe portabile noi și foarte compacte pot atinge performanță unui sunet suficient de clar, plin și puternic. 
Boxă Portabilă JBL Xtreme, Bluetooth, Handsfree (Albastra) = 899 lei -  vezi detalii evoMAG


2. Funcții și caracteristici.

Fiecare model oferă un set de funcționalități, dar nu te lasă dus de val. Sigur, boxele mai bogate în funcții sunt în general mai scumpe, dar important este să vizezi exact acele caracteristici care îți sunt ție utile. Nu are rost să cheltui bani pe specificații care nu îți aduc valoare sau nu le vei folosi niciodată. Câteva dotări și caracteristici importante țin de: funcția handsfree, microfon inclus, interfață fm bluetooth, culoare, bluetooth NFC, radio FM, extra bass, slot cârd, bluetooth radio, rezistentă la apa, tip troller etc.


3. Incărcare și autonomie boxă activă portabilă.

Pentru că vorbim despre dispozitive mobile, este important să iei în calcul orice detalii legate de încărcare. Boxe portabile se încărca doar la priză? Sau pot fi încărcată și în mașină? O poți folosi și pentru alimentarea telefonului mobil? Cu cât o boxă este mai versatila din acest punct de vedere, cu atât te vei putea bucură de o libertate mai mare atunci când vrei să asculți muzică preferata. Cele mai performanțe boxe bluetooth au o autonomie de până la 20 de ore, ceea ce este minunat. Ia în considerare modul în care îți va fi de folos boxă bluetooth și estimează timpul necesar pentru redare fără o sursă de energie fixă. 


4. Sunet puternic boxe portabile cu bluetooth.

Din păcate, de cele mai multe ori nu vei putea evalua calitatea sunetului unei boxe portabile înainte de achiziție. Cu toate acestea, merită să te informezi, să iei în considerare specificațiile producătorului, orice mic detaliu care ar să-ți ofere un indiciu legat de calitatea sunetului, inclusiv notorietatea brandului și recenziile primite din partea cumpărătorilor. Unele din cele mai populare alegeri în acest moment sunt  boxă portabila serioux, bose soundlink color, boxă portabila akai, boxă harman kardon onyx, boxă portabila jbl charge, boxă portabilă bose etc.


5. Prețul.

Așa cum se întâmplă cu orice produs IT (electrocasnice mici sau electrocasnice mari), prețul face de cele mai multe ori diferență dintre boxe wireless de calitate de top și modele mai puțin performanțe. Inevitabil vei ține cont de preț, iar dacă vrei să faci o achiziție inteligență, începe prin a pune pe foaie caracteristicile importante pentru ține. 


Chiar dacă Boxe Portabile BOSE SoundLink Revolve Plus sunt mai scumpe, ele oferă facilități de top de care s-ar putea să ai nevoie.