monitorulcj.ro Menu
Actualitate

”Un Paște mai bun” (P)

Campania ”Un Paște mai bun”, organizată de Fundația Tuna, în colaborare cu Fundația Lumina, cu sprijinul Fundației Prețuiește Viața, își propunea, la începutul lunii martie 2019, să ajute peste 10.000 de familii din România să se bucure de Sărbătorile de Paște de anul acesta.

     La Școala Gimnazială Internațională SPECTRUM Cluj, campania de binefacere a unit elevi, părinți și profesori. Elevii din ciclul preșcolar și cei din cilcul primar au organizat un târg de jucării.

Cei mai mari, din ciclul gimnazial, au realizat diferite activități de strângere de fonduri.


Părinții s-au implicat și au sprijinit elevii noștri în derularea tuturor evenimentelor și au găsit companii care să facă donații.

De la a aduna donațiile, de la organizarea evenimentelor, până în momentul în care am împărțit pachetele realizate cu mult drag a fost un drum lung, care a implicat sute de persoane, iar acum, la final, putem spune că a meritat pe deplin efortul fiecărui elev, părinte sau profesor implicat.


     Școala Gimnazială Internațională SPECTRUM Cluj a reușit să distribuie, în această săptămână, 700 de pachete de alimente unor familii nevoiașe, în sate și comune din Munții Apuseni, de pe raza județului Cluj.

Familiile vizitate de organizatori își duc greu traiul zilnic, dar s-au bucurat de strângerile noastre de mână și de îmbrățișările sincere, primite odată cu pachetele oferite de voluntarii asociațiilor și ai Școlii Gimnaziale Internaționale SPECTRUM Cluj.


     Lăsăm fotografiile să vorbescă de la sine și ne bucurăm de bucuria de pe chipul tuturor.