Actualitate

A furat dintr-o locuință, apoi a dat nas în nas cu proprietarul!

Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce ar fi sustras o sumă de bani dintr-o locuință din Zorilor, apoi l-ar fi agresat pe proprietarul cu care a dat nas în nas în timp ce încerca să scape.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 17 aprilie, în jurul orei 15:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi prin Apel Unic de Urgenţă 112 despre faptul că, dintr-un imobil din cartierul Zorilor, din Cluj-Napoca, a fost sustrasă suma de 820 de lei de către un bărbat necunoscut. Înainte de a părăsi imobilul, cel în cauză ar fi îmbrâncit partea vătămată cu care s-ar fi întâlnit la ieşire.

În urma investigaţiilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, poliţiştii au identificat un bărbat de 44 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, faţă de care a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi lovire sau alte violenţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de doar 50%.


La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

abonare newsletter