monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Înnoiește-te cu un aspirator vertical mai bun de Paște! (P)

Aspirator vertical fără fir nou de Paște. Fie că vrei să-ți îmbogățești acum casă cu electrocasnice mici utile, fie care ești în toiul curățeniei și pregătirilor de sărbătoare și ai nevoie de o mână de ajutor eficientă, ai toate motivele să vezi cele mai bune oferte pentru aspirator portabil.

Se spune că înainte de Paște trebuie să-ți pregătești casă. Bunicii noștri vopseau gardurile, curățau grădinile, puneau așternuturi speciale, așezau cele mai bune covoare în camerele "de curăț" și realizau o curățenie generală în gospodărie-totul în așteptarea sărbătorilor Pascale, o perioadă în care se presupune că ar trebui să fie mai curați spiritual pentru a primi lumina cea sfântă. 

 Dacă și tu ești în toiul pregătirilor de Paște și vrei că locuința ta să strălucească de curățenie, poate că ți-ar prinde o mână de ajutor motorizata. Nu aștepta că aspiratorul vechi să se defecteze de tot că să-ți cumperi unul nou, mai performant. Ultimele aspiratoare moderne din piață vin la pachet cu o multitudine de funcții care te ajută să aspiri mai eficient-de exemplu aspirator vertical bosch, aspirator vertical fără sac, philips aquatrio, aspirator cu filtru hepa, aspirator vertical Rowenta Air Force Extreme silence, electrolux ergorapido etc.

Cu un aspirator vertical și de mână adecvat, vei putea termina mai repede cu toata curățenia generală și te vei putea ocupa de masa de Paște.

De Paște, evoMAG te invită să te înnoiești cu superoferte așa ca am căutat în mod special promoții pentru aspiratoare verticale. Ce am găsit, îți dezvăluim mai jos.

De Paște înnoiește-te cu un super apărat de curățat vertical 

 În ordine crescătoare a prețului îți arătăm ce aspiratoare verticale merită atenția ta pentru curățenia generală de Paște sau pentru a-ți completă arsenalul de electronice și electrocasnice cu un produs ce îți face viață mai ușoară. 

 1. Aspirator multifuncțional Samsung VS60K6050KW, Cyclone Force, 170W, 0.25l, Cyclone Force, EZ Clean Brush, Cyclone Force (Alb), eficientă energetică bună, acumulator liion = 924 lei

 Vei fi surprins de ce poate face acest model vertical aspirator de mână și îți vei mulțumi că ai luat în sfârșit decizia de pune deoparte vechiul aspirator care nu mai dădea randament. Aspirator stick Samsung VS60K6050KW impresionează în primul rând printr-o putere extraordinară de aspirare. Are un motor de 160W și poate trage mizeria de 3 ori mai puternic decât alte aspiratoare clasice. 

 Ai observat la prezentul aspirator că peria tinde să se încâlcească foarte mult în părul prins în timpul aspirării? Ei bine, Samsung a găsit o soluție pentru această problemă. Nu știm dacă era neapărat de o tehnologie patentată, dar EZClean te ajută să elimini mult mai ușor și igienic praful, resturile și părul acumulate pe suprafața periei. Tot ce trebui să faci este să tragi mânerul și peria EZClean se va ridica ușor și va rămâne curată. 

Când vine vorba de manevrabilitate, aspirator cu filtrare Samsung VS60K6050KW le are pe toate-un design atractiv, o greutate mică, dimensiuni ergonomice, fir lipsă. Așează o perie rotativa la 180 de grade și observă cum mizeria din jurul obstacolelor va fi aspirata eficient. 

 Un alt avantaj al acestui aspirator vertical Samsung este că se poate converti într-un aspirator de mână, ceea ce poate fi de mare ajutor mai ales în bucătărie. Poți spune că vei avea două produse într-unul singur. În timp ce aspiratorul vertical este perfect pentru suprafețele mari, cel de mână este ideal atunci când te grăbești și vrei să aduni niște firmituri de sub masă de la bucătărie. 

 Bateria de 21.6V asigură o autonomie de până la o oră, ceea ce este mai mult decât suficient pentru o sesiune de aspirare normală. 

2. Aspirator portabil Black & Decker SVFV3250LR 2in1, 40 W, 0.45 L, aspirare fără sac = 1045 lei 

 Aspiratoarele Black & Decker sunt în general încadrate într-o gamă de produse cu performanțe superioare. Modelul de față funcționează cu sistem de aspirare uscată, are un rezervor de colectare de 0.45 litri și o baterie cu autonomie de până la 25 de minute, care se încărca în circa 4 ore. 

 Deși autonomia bateriei este mai scurtă în comparație cu alte aspiratoare verticale, acest model are o putere bună de 40W, un design special, o construcție durabilă. Poate fi utilizat pentru diferite tipuri de suprafețe și chiar pe scări. Sistemul fără fir asigură o flexibilitate de lucru mai mare.  

3. Aspirator vertical fără fir electrolux ultrapower EUP8GREEN UltraPower, 32.4 V, 80 min (Negru) = 1076 lei

 Electrolux este un alt producător de electrocasnice foarte agreat în România. Asta pentru că oferă numeroase soluții pentru îmbunătățirea confortului casnic. Aspiratorul de față, electrolux ultrapower, prezintă câteva avantaje majore care îl fac să fie o alegere inspirată atunci când vrei să te înnoiești de Paște cu un echipament casnic mai performant. 

 Este fabricat într-o proporție foarte mare din plastic reciclat, iar dacă ești prieten bun cu natură, acest lucru nu te va lasă indiferent. Are o singură funcție de curățare care se activează apăsând o pedală. Elementul frontal are o lampă LED inteligență și foarte practică, ce te ajută să observi mai ușor murdăria de aspirat, pentru că locuința ta să rămână cât mai curată la final. 

 Fiind un aspirator vertical fără fir, Electrolux UltraPower EUP8GREEN poate fi scos din stația de andocare și utilizat imediat. Nu necesită vreo conexiune, iar ledul de culoare albastră arată nivelul de încărcare. 

 Bateria are la rândul sau un indicator care anunța asupra timpului rămas până la epuizare. În acest fel vei putea să-ți dozezi mai bine muncă pentru a finaliza sesiunea de aspirare. După ce bateria se încărca 100%, chiar dacă nu ești în preajmă stației de andocare, încărcarea se oprește automat. Această caracteristică asigură un consum minim de energie în stând-by. 

 Că și manevrabilitate, acest aspirator portabil UltraPower este ajutat de roțile mari și de capacitatea de a se roți în orice direcție (la 180 de grade). Filtrele din pachet se pot spăla, ceea ce te ajută să economisești bani și să rămâi în continuare într-o foarte bună relație cu mediul înconjurător. Cu siguranță, acest aspirator este cea mai bună opțiune pentru persoanele conștiente de necesitatea de a proteja natură și mediul global. 

4. Aspirator portabil vertical Philips PowerPro Aqua FC6404/01, 0.2l (Albastru),curătare umedă aspiratoare cu spălare = 1200 lei

 Model cu aspirare uscată, autonomie baterie minim 40 de minute (cu o încărcare de 5 ore) și multiple accesorii în pachet: pentru zone înguste, doi bureți cu microfibră, cap de aspirare TriActive. Ce este foarte interesant la acest model, este că aspiră și spăla în același timp-este aspirator vertical cu spălare. Dacă un aspirator canistră este mai dificil de scos atunci când s-a întâmplat un accident cu cel mic în bucătărie, un aspirator vertical este mai versatil. Iar când ai copii mici, aproape zilnic te lovești de astfel de incidente. Nu le lasă să-ți strice bucuria de a fi părinte, ci acționează rapid cu ajutorul unui astfel de aspirator. În câteva secunde totul va fi că înainte. Și dacă nu ai copii ori parte de incidente, dar tot cauți o soluție eficientă de aspirare și spălare, merită să ai în vedere acest model. 

 Philips a dezvoltat o tehnologie proprie pe care a denumit-o sugestiv tehnologia PowerCyclone, metaforă ce se potrivește funcțiilor și performanțelor de aspirare oferite de acest model. Cu o singură mișcare, suprafața va rămâne perfect curată. Sistemul face că aerul să pătrundă rapid în sistemul cu tehnologia PowerCyclone și în cele din urmă să fie eficient separat de praf. Aerul purificat va fi din nou difuzat în atmosferă, în timp ce praful va fi reținut. 

Pentru pardoseaua dură, aspiratorul vertical Philips aplică altă tactică: aspiră și șterge cu umiditate optimă. Practic eliberează puțină apa, atât cât să asigure un nivel optim de umiditate. Capul TriActive ajută la curățarea eficientă a covoarelor, filtul german cu trei straturi este pregătit să retina micro particulele, peria motorizata îndepărtează total părul de pisică sau câine. 

 De reținut, că acest aspirator vertical fără sac nu te pune în contact cu mizeria. Este 100% protejat, pentru că golirea compartimentului se realizează dintr-o singură manevră. 

 Un alt model al aceluiași producător este Aspirator vertical 2 în 1 Philips PowerPro Duo FC6168/01, 0.6 l, 18 V, Tehnologia PowerCyclone, Gri.

5. Aspirator vertical și mop portabil Philips FC6409/01 3 în 1, 25 V, 0.6l, Albastru = 1549 lei

 Philips FC6409/01 este una din cele mai bune soluții de curățare pe care ți le recomandăm. Este mai mult decât un simplu aspirator vertical. Este un produs 3 în 1 care se mulează pe sarcină pe care i-o dai cu un singur scop final: că locuința ta să fie mai curată și mai igienizata. Poate că aspirarea casei nu este cea mai interesantă activitate pe care o poți face pentru a te pregăti de sărbători, dar având acest aspirator la îndemână ai siguranță că vei termină treabă într-un timp mai scurt și că nu vei fi atât de mult solicitat. 

 Philips rămâne unul din cei mai iubiți producători de electronice și electrocasnice mici și mari din România, dar și la nivel mondial. Este incredibil cum pot inginerii de la Philips să îmbine de fiecare data un design frumos cu un set de caracteristici și funcții avansate, gândite pentru sporirea confortului. 

 Philips FC6409/01 se livrează cu un filtru lavabil cu trei straturi, cu o capacitate uimitoare: el poate să capteze mai mult de 90% din alergenii din atmosferă. Polen, păr de animale de companie, praf-poți uită de toate, pentru că acest aspirator le va îndepărta eficient. Practic aerul din încăpere va rămâne mai pur. Dacă există membri ai familiei care au predispoziție la alergii, te poți încrede în acest aspirator de la Philips. 

 Poate fi folosit pentru aspirare umedă și uscată. Are o baterie ce se încărca în circa 5 ore și un nivel de zgomot de 83 decibeli. Nu dispune de un sac pentru colectarea mizeriei. În schimb există un compartiment ce se golește dintr-o mișcare. Sistemul este mult mai simplu și igienic, comparativ cu un aspirator cu sac-de obicei la golirea acelui sac clasic, aerul era eliberat în atmosferă, iar tu îl puteai inhala foarte ușor. Acum nu trebuie să pui mână direct pe murdăria colectată. 

 Dacă ți-ai dorit de ceva vreme un aspirator fără fir, acum este momentul să ai unul. Philips FC6409/01 îți oferă libertatea de mișcare ce îți trebuie atunci când aspiri în mai multe încăperi. Dintr-o data nu mai ești condiționat de prezența și lungimea cablului ori de existența unei prize în apropiere. 

 Datorită unui design ergonomic, aspirator vertical Philips FC6409/01 este simplu de manevrat în diferite zone-inclusiv pe scări, sub canapea, în colțuri. Prețul include o perie  turbo  pentru suprafețele moi  un cap de aspirare TriAcive ideal pentru aspirarea covoarelor   pardoselilor dure.

6. Aspirator vertical fără fir Xiaomi Roidmi F8 (Alb) = 1714 lei

 Xiaomi Roidmi F8 nu are fir și îți da libertatea de care ai nevoie atunci când faci curățenie în dormitor, bucătărie, sufragerie sau pe hol. Uită de cablul de la aspiratoarele clasice de care obișnuiai să te împiedici des. Uită de nevoia de a schimbă priză de conectare atunci când treci dintr-o cameră în altă cu aspiratorul. Simți și tu că aveai nevoie de această flexibilitate? Designul este foarte practic, aspiratorul fiind ușor de depozitat în poziție verticală. Merită să încerci. 

 Iar acum să trecem la lucruri tehnice. Xiaomi Roidmi F8 este împins de la spate de un motor DC ce are o putere de 512W și 100 000 RPM. Aspiră mizeria instant. Bateria se încărca în două ore și jumătate, iar apoi o sesiune de aspirare poate dură până la 55 de minute. Aspiratorul nu este greu, deci nu trebuie să-ți faci probleme că va fi dificil de manevrat. Din contra. Are doar 2.5 kg și dimensiuni normale. Poate că cel mai important lucru este că nu vei mai fi nevoit să te apleci atât de des că atunci când utilizai alte tipuri de aspiratoare. Xiaomi a realizat acest aspirator pentru a fi confortabil inclusiv pentru urechile mai sensibile. 75 decibeli în modul enhanced sunt ușor de suportat. 

Roidmi F8 dispune de 4 sisteme de filtrare, ceea ce face că întreaga curățenie să fie mult mai eficientă. Poate ridica ușor praful, părul de animale de companie, dar și alergeni și particule. Impresionează cu o rată de purificare foarte aproape de 100%. Casă ta va rămâne mai curată datorită caracteristicilor avansate de îndepărtare a bacteriilor. Peria din dotare are un LED ce proiectează lumina în mod automat atunci când ajunge în zonele mai puțin vizibile. Astfel, vei fi sigur că nu lași resturi de praf în urmă ta. 

La evoMAG magazin online îți poți înnoi casă în această perioadă cu aspiratoare verticale electrolux, vehicule electrice,  sisteme audio, aparate de tuns, electrocasnice mari, mașini de spălat vase, telefoane mobile, aparate foto.