Actualitate

CERT Transilvania a plantat 20.000 de puieți

Asociatia CERT-Transilvania, împreună cu 1.000 de voluntari, a reușit împădurirea unei suprafețe de 4 hectare de teren în localitatea Tăuți, comuna Florești.

Împreună cu 1.000 de voluntari, asociația CERT Transilvania a împădurit timp de două zile o suprafață de 4 hectare cu 20.000 de puieți.

„Și așa am prins pentru a VIII-a oară rădăcini. 2 zile pline de verde și de oameni frumoși. Peste 1.000 de oameni frumoși, împreună, pentru un Pământ mai verde și mai sănătos. Cu mic, cu mare, cu căței și jucării de pluș, cu sape de munte și copăcei, am fost împreună, am petrecut două zile pline. Pline de bine, pline de zâmbete, pline de frumos. A fost ceva unic să vedem atât de mulți uniți pentru un viitor mai verde, să vedem copii educați de mici într-un spirit ecologic. CERT a prins rădăcini! Pe aproximativ 4ha și-au găsit loc aproape 20.000 de copăcei. Vor crește mari și vor adăposti animăluțe. Ne vor răsplăti cu oxigen și umbra lor răcoroasă. Povestea pădurii ce va crește a început în weekendul trecut. Vă mulțumim că ne-ați ajutat să scriem prima pagină din povestea noastră!”, au transmis membrii CERT.

Ultimele Stiri
abonare newsletter