Actualitate

Clujenii au ieșit iar în stradă

Sâmbătă seara, câteva zeci de clujeni au ieșit iar în stradă cu pancarte și au cerut demisia guvernului PSD.

Clujenii au ieșit din nou în stradă să protesteze atât impotriva Guvernului PSD, cât și față de noile modificări aduse legilor justiției prin OUG 7.

Clujenii s-au întâlnit la ora 18.00 în Piața Unirii, cu pancarte și au scandat diverse sloganuri, printre care: „Liviu Dragnea, nu uita, așteptăm și cartea ta”, „Liviu Dragnea nu fi trist, la Jilava au dentist”.


„În urma reformelor din ultimii doi ani, printre care şi modificările aduse prin OUG nr. 7/2019, care duc la subordonarea politică a justiției, care au pus în pericol statul de drept și integritatea funcției publice, solicităm demisia imediată a preşedintelui Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea şi a ministrului Justiţiei Tudorel. În zilele urmatoare, Tudorel Toader pregăteşte 2 OUG uri cu privire la completele de 5 judecători şi promulgarea modificarilor la Codurile Penale. De asemenea, Liviu Dragnea nu mai are timp. În 15 aprilie sunt toate şansele ca procesul lui să se încheie", au transmis membrii Umbrelei Anticorupție, organizatorii evenimentului.

Etichete: cluj protestatari
Ultimele Stiri
abonare newsletter