monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Chestii utile pe care să ți le iei pentru vara care vine (P)

Chiar dacă mai avem ceva timp până la debutul oficial al celui mai călduros anotimp, poți să o iei înainte aglomerației din magazinele online și offline și să-ți comanzi lucrurile care îți vor fi foarte utile. Iată 5 chestii utile pentru vara care vine.

Aparat de aer condiționat

Nu credem că ai fost surprins de prima alegere din lista noastră. Primăvara este cel mai bun moment de a cumpăra un aer condiționat, întrucât multe magazine oferă și montajul gratuit. Va fi cea mai bună investiție pentru confortul casei tale, mai ales că ultimii ani ne-au adus veri lungi și toride. Pentru că un aparat de aer condiționat este o investiție de lungă durată, alege un model care să fie apreciat de utilizatori. Complexitatea funcțiilor de răcire depinde doar de preferințele tale.


Telecomandă smart pentru aparatul de aer condiționat

Accesoriile inteligente pentru casă au început să devină din ce în ce mai populare. Termostatul inteligent este unul dintre ele, însă vara care va veni în scurt timp nu îl va pune la lucru. În schimb, poți alege o telecomandă smart, prin care poți programa termostatul în funcție de momentele în care te afli acasă.

Forma acestui accesoriu poate diferi: de la o telecomandă în format clasic, la un emițător pe care îl poți așeza în raza aparatului condiționat. Conectat în permanență la WiFi, acesta va comunica în orice moment cu telefonul tău. Pe baza acestor tehnologii, poți crea anumite rutine care îți vor menține casa răcoroasă și factura la energie cât mai coborâtă.

Blender sau storcător

Intrăm în sezonul fructelor și legumelor pe care le putem cumpăra direct de la tarabă. Așa că ce poate fi mai util decât un blender sau un storcător de fructe? În funcție de tipul de băutură preferat, oricare dintre aceste două mici electrocasnice vor mai domoli din căldura verii. În plus, în condiții de stres termin, hidratarea și aportul de vitamine și minerale te vor ajuta să treci mai ușor peste temperaturile ridicate.

Nu în ultimul rând, un blender te va ajuta să duci o dietă mai echilibrată, prin înlocuirea meselor grele cu un shake sau smoothie.

Aparat de înghețată

Vara este sinonimă cu consumul ridicat de înghețată. Câtă înghețată este prea multă înghețată? Momentan nu am găsit un răspuns, însă dacă vrei să te ocupi personal de prepararea unui desert răcoros și delicios pentru cei dragi, aparatul de înghețată este o soluție pe care merită să o iei în calcul. Odată ce a ajuns în bucătăria ta, tot ce trebuie să faci este să pui în practică rețetele pe care le găsești la tot pasul.

Borcane pentru cafea cu gheață

Cafeaua naște pasiuni, iar vara pune la grea încercare nevoia de a consuma această băutură. Din fericire, tot mai multă lume prepară cafea rece în propria casă, iar cel mai bun mod de stocare este borcanul. Dacă există mai mulți băutori de cafea în casă, vei avea nevoie de un borcan mai mare sau poate de mai multe de dimensiuni mai mici, în funcție de configurația frigiderului tău. Singurul sfat pe care ți-l putem da este să nu uiți să ai gheață de la congelator pentru dimineți răcoroase și pline de energie.