Actualitate

Lucrările la Podul Porţelanului încep în aprilie!

Municipalitatea a dat undă verde lucrărilor de modernizare la Podul Porţelanului şi a decis că traficul auto şi pietonal să fie închis pe perioada lucrărilor. Din 2014 este aşteptată această decizie!

Lucrările de modernizare la Podul Porţelanului, cel mai îngust pod din Cluj-Napoca, încep în data de 2 aprilie 2019. Traficul auto şi pietonal se vor închide, dar se ia în calcul o soluţie pentru ca pietonii să nu fie nevoiţi să ocolească zona. 

“Lucrările vor începe în 2 aprilie 2019. Până la urmă, constructorul a înţeles că nu se poate juca cu clujenii şi el a cerut imperativ să fie cu închiderea circulaţiei, dar să găsească o soluţie pentru pietoni şi va fi realizată o punte pietonală, se vor obţine autorizaţiile necesare”, a declarat primarul Emil Boc, într-o emisiune la radio.


Podul, rămas în urma schimbărilor de infrastructură

Podul de pe strada Porţelanului este atât de îngust încât poate fi traversat de o singură maşină odată. Iniţial, acest pod nu a fost proiectat pentru traficul auto, însă, cu timpul, cartierele s-au dezvoltat, iar mai nou, odată cu extinderea oraşului, podul a devenit intens circulat.

În fiecare dimineaţă se formează ambuteiaje, clujenii aşteptând la rând să folosească podul care permite accesul dinspre zona rezidenţială înspre strada Paris, zona Spitalului Clujana şi companiilor care au sediul în Piaţa 1 Mai şi de acolo spre centru.

Ultimele Stiri
abonare newsletter