monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Concert Caritabil pentru 100 de copii din familii defavorizate. ”Fusion 2019” by Something New (P)

Organizația ”Something New” vă invită cu inimile deschise la o seară specială cu muzică și aromă de primăvară.

Pentru iubitorii de funk-pop și nu numai, Fusion cu siguranța va fi un timp petrecut în ritmuri energizante: ne vom bucura de muzica trupelor The Beat și SPA Jazz Band!

Toate fondurile strânse vor fi direcționate spre organizarea a 3 tabere pentru 100 de copii din familii defavorizate. Anul acesta va avea loc a VI-a ediție a taberei ”Smart Kids”. Se vor organiza trei tabere unde copii au  șansa de a a se bucura de o săptămână magică departe de toate problemele de acasă. Toate  cheltuielile(cazare, mâncare, trasport, premii, recompense, materiale pentru activități) vor fi acoperite de organizație.


Evenimentul va avea loc joi, 28 martie 2019, la Cinema Mărăști, începând cu ora 19:00.

Intrarea se face pe bază de donație minimă sugerată de 30 lei.


Organizația ”Something New” lucrează de 6 ani de  copiilor din medii defavorizate și familiile lor, activând în mediul rural  şi nu numai  În acest moment se află în desfășurare două proiecte: Centrul de Zi din Cluj-Napoca şi programul ”Învățăm și ne distrăm”  din Dezmir având ca beneficiari 25 de copii, de la Şcoala Primară.
În fiecare an se organizează aceste tabere foarte importante pentru copii deoarece prin activitățile organizate, ei se distrează, scapă de griji și primesc forțe noi, învață să fie mai puternici și să treacă mai ușor peste probleme.

Fii tu cel care face diferența în viața unui copilaș!


Ne vedem în 28 Martie!