monitorulcj.ro Menu
Actualitate

O zi dedicată celui mai unic sentiment ce unește două suflete – mama și copilul, la Centrul Comercial Auchan Iris din Cluj-Napoca (P)

8 Martie – cine nu cunoaște semnificația acestei zile? Răspunsul cu siguranță că va fi unul pozitiv. Cu toții învățăm, încă din naivitatea copilăriei, cuvântul MAMĂ, un cuvânt care reprezintă baza a ceea ce suntem și vom fi mereu: femei. Uniunea dintre cele două a dus și va duce mereu la înțelepciunea și dorința profundă de recunoaștere.

     Nu putem așadar să trecem cu vederea simbolul puternic impregnat în sufletele și mințile noastre, fără ca măcar să ne alocăm O ZI UNICĂ pentru aceasta. Iar aici ne-a sărit în ajutor Centrul Comercial Auchan Iris, punându-și la dispoziție talentul organizatoric în a ne bucura inimile și a ne oferi mici spectacole de neuitat.

Parcurgând coridoarele acestui centru comercial, în cursul zilei de ieri, ne-am lovit la tot pasul de zâmbete, bucurii, sentimente unice și valori de neuitat imprimate pe fețelor participanților, dar și rezultatul obținut ce reieșea din ochii uneori împăienjiniţi cu câte o mică lacrimă de mulțumire şi emoţie imprimată pe obraz.


Aşadar, nu am putut rezista tentației de a participa la aceste evenimente atât de profunde și pline până la refuz de bucuria imprimată pe fețelor oamenilor care au asistat alături de noi, bucurându-ne împreună. Nelipsiți de la acest eveniment au fost cei de la Clubul de dans sportiv Cristal Dance şi Clubul de fotbal Juniorul, împreună cu cei peste 130 copii, care, alături de noi, au transformat o zi obișnuită din viața noastră într-un amalgam plin de bucurie, zâmbete și sentimente pure.

     Mulțumim Centrului Comercial Auchan Iris Cluj Napoca pentru acest frumos eveniment, şi așteptăm cu nerăbdare viitoarele evenimente.