Actualitate

DOLIU ÎN FAMILIA ȚENTER. Radu Țenter A MURIT. Unele organe vor fi donate

Băiatul antrenorului de baschet Marcel Ţenter s-a stins din viaţă noaptea trecută. Rinichii vor fi donați.

Suporterii Universității Cluj au fost alături de el cu mii de mesaje pe reţelele de socializare, alături de familie prin prezenţa la spital şi s-au rugat pentru un miracol încă de când a avut loc tragedia. Peste 100 de suporteri au mers, în toiul nopții, la Secția de Neurochirurgie pentru a-și lua rămas bun de la Radu Țenter.

Radu Țenter a fost grav rănit, duminică seara, pe strada Moților, după ce s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii fiind lovit de un autoturism. Radu Țenter e fiul fostului selecționer al naționalei de baschet masculin a României.


Antrenorul de baschet Marcel Țenter a declarat luni pentru news.ro că fiul său este „conectat la aparate”. „Ştim cu toţii ce înseamnă acest lucru, dar mai avem speranţă, atâta câtă mai este. Este posibil să ne gândim şi la donare de organe, vom vedea cum evoluează totul. Sunt momente foarte grele pentru familia noastră. Cine vrea să ajute o poate face rugându-se pentru el”, a spus Marcel Țenter.

În urma accidentului, Radu Țenter a suferit un traumatism cranio-cerebral sever și a fost internat la Neurochirurgie.


Șoferul implicat în evenimentul rutier a fost testat cu aparatul etilotest care a arătat că acesta nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Înmormântarea lui Radu Țenter va avea loc sâmbătă, la ora 13:00, la Capela Cimitirului Central.

Ultimele Stiri
abonare newsletter