Actualitate

A lovit un cap de podeț și s-a răsturnat într-o poartă

Un accident de circulație a avut loc vineri seară la ieșirea din Dej spre Bistrița. Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașînă. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.

Sursă foto: dejeanul.ro Sursă foto: dejeanul.ro

Accidentul a avut loc pe stradă Bistriței, puțîn după ora 23. Din primele informații, un bărbat în vârstă de 67 de ani din Cuzdrioara, se deplasa spre casă la volanul unui autoturism Opel. Imediat după ce a trecut de benzinăria R&R, într-o curbă, ar fi ațipit la volan, a pătruns pe contrasens și a lovit în plin un capăt de podet, după care s-a răsturnat în poartă unei case. În urmă apelului la 112, la față locului s-au deplasat de urgență pompierii din Dej, dar și o ambulanță cu medic. Bărbatul care se află singur in mașină a fost preluat de echipajul medical și transportat la Spitalul Municipal Dej. Înainte de asta însă, a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, dar s-a stabilit că nu a consumat alcool înainte de a se urcă la volan, informează dejeanul.ro.

Ajuns la spital, bărbatul a fost examinat de medici dar s-a stabilit că nu a suferit nicio leziune, astfel că polițiștii au incadrac evenimentul rutier drept accident ușor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter