monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Distrugătorul de anvelope, reținut de polițiști. Tânărul este cercetat și pentru TÂLHĂRIE

Polițiștii clujeni au identificat și reținut un tânăr care ar fi distrus anvelopele unor autoturisme. Anterior, acesta fusese reținut pentru comiterea unei tâlhării.

În fapt, în perioada 10-12 februarie, cel în cauză, un tânăr de 26 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi distrus patru anvelope ale unor autoturisme parcate pe raza cartierului Mănăștur, proprietarii autovehiculelor respective sesizând organele de poliție.

În baza probatoriului administrat, la data de 27 februarie, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de distrugere în formă continuată (patru fapte), faptă prevăzută de Codul penal.

Bărbatul este cercetat și pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Conform cerctărilor efectuate, la data de 26 februarie, cel în cauză ar fi sustras bunuri dintr-un magazin din cartierul Mănăștur, iar pentru a-și asigura scăparea ar fi îmbrâncit-o pe angajata magazinului. Imediat după comiterea faptei, un echipaj de poliție l-a depistat, fiind reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, informează IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.