Actualitate

Clujeanca Bianca Manole şi-a împlinit visul: a machiat la New York Fashion Week!

Pentru Bianca Manole, un make-up artist originar din Cluj-Napoca, ediţia din acest an a New York Fashion Week, unul dintre evenimentele care dau ora exactă în modă, i-a adus împlinirea unui vis.

Fotografii cu machiajele realizate de clujeancă au fost preluate și de revista Vogue Rusia.

„Sunt o clujeancă hotărâtă. Chiar şi la New York sunt clujeancă. Îmi place să zic despre mine că mă grăbesc încet şi îmi iau momente să analizez ce se întâmplă în jurul meu”, mărturiseşte Bianca Manole, potrivit Adevărul.


Bianca s-a mutat din toamna anului trecut la New York. În lumea modei există trei mari evenimente ce dau tonul: New York Fashion Week, Paris Fashion Week și Milano Fashion Week. La săptămâna de la New York a ajuns după ce a trimis mai multe mailuri cu poze de portofoliu, fiind aleasă ca lead make-up artist pentru designerul Alexandra Popescu-York.

Prima dată când Bianca a căutat un tutorial de machiaj a fost în 2011, după ce s-a întors dintr-o vacanţa petrecută în Palma de Mallorca. În 2013 s-a înscris la un curs autorizat de specialitate. După acel curs, a început să posteze imagini pe Facebook cu machiaje realizate de ea, atrăgând atenţia unei femei designer din Cluj care a chemat-o să-i machieze modelele la un eveniment, mai scrie Adevărul.

abonare newsletter