monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Urmărire ca-n filme. Tânăr teribilist a gonit cu Poliția pe urme. De ce a refuzat să oprească

Poliţiştii din Ciurila au depistat, marți, un tânăr de 24 de ani, din comuna Iara, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe raza localităţii Ciurila, pe DJ 107R, deşi nu deţine permis de conducere. Autovehiculul condus avea aplicate plăcuțe cu numărul de înmatriculare ce aparțineau altui vehicul.

“Iniţial, cel aflat la volan a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al poliţiştilor, fiind necesară urmărirea acestuia pe o distanţă de aproximativ 6 kilometri şi blocarea acestuia în trafic de către poliţişti. În timpul urmăririi şi blocării nicio persoană nu a avut de suferit şi niciun autoturism nu a fost avariat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, transmite IPJ Cluj.

Cel în cauză a fost reţinut de către poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca la expirarea acesteia bărbatul să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii unei măsuri preventive.