Actualitate

Nevoie URGENTĂ de sânge pentru victima accidentului de la Iclod

Mirela Frișan, victima de 29 de ani a accidentului petrecut în urmă cu câteva zile la Iclod are nevoie urgentă de sânge.

"Dacă puteți dona sânge, vă rog să donați pentru Mirela Frișan, o fostă colegă din liceu, a avut accident de mașina și e în comă, la terapie intensivă, ATI Chirurgie 1, pe Clinicilor, în Cluj. Centrul de donare din Cluj-Napoca e pe Nicolae Bălcescu 18. Orar: L-J: 07:30-13:30, V: 07:30-13:30, S-D: închis. Nu contează grupa de sânge! Donarea se poate face și în Bistrița, dar să specificați numele Mirela Frișan. Dacă nu puteți dona, distribuiți postarea, vă rog. Mulțumesc mult!", este apelul lansat pe Facebook de o prietenă a victimei.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 23 februarie, în jurul orei 4:30, a fost înregistrat un accident în localitatea Iclod în care care a rămas încarcerat un bărbat. Șoferul se pare că a adormit la volan, a pătruns pe contrasens și a lovit un stâlp. Cele două persoane aflate în mașină, șoferul în vârstă de 29 de ani din Bistrița și pasagera în vârstă de 29 de ani din Cluj-Napoca, au suferit răni și au fost transportați la UPU.

abonare newsletter