Actualitate

34 de ambulanţe noi pentru Cluj în 2019

După ce în decembrie 2018, Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Cluj i-au fost repartizate 12 ambulanțe, în 2019, Guvernul României va repartiza Clujului încă 34 de ambulanţe.

"Clujul avea nevoie de aceste ambulanţe noi şi este important ca în următorii ani, etapizat, să fie reînnoit tot parcul auto. Cu siguranţă că toate municipiile din Cluj vor primi ambulanţe noi, inclusiv oraşul Huedin. Sănătatea trebuie să rămână o prioritate pentru clujeni şi fiecare modernizare şi îmbunătăţire a echipamentelor de profil trebuie susţinută", trasmite preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra.

La final de 2018, regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu-Mare) a primit ambulanţe noi, achiziţionate prin Programul POIM 2014 - 2020. Un număr de 1.300 au fost livrate la nivel naţional, în urma unei investiţii de peste 550 milioane lei. Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Cluj a primit 12 ambulanțe noi, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au ajuns 3 ambulanțe SMURD tip B2 pentru echipajele de prim-ajutor.

Etichete: smurd ambulanta
Ultimele Stiri
abonare newsletter